Toggle Nav

Niceview WLAN FULL-HD IP Valvontakamera NICECAM1080WL

Tuotenro
nicecam1080wl
Poistunut valikoimasta
99,00 EUR 79,84 EUR
Langaton wifi-valvontakamera FULL-HD resoluutiolla ulko- ja sisäkäyttöön. Linssi 3.6mm, laaja 80 asteen kuvauskulma. Pimeänäkö IR-LED-valo 10m. MicroSD-muistikortti ja PC-tietokonetallennus, Cloud-pilvipalvelusovellus helppoon live-kuvaan. ONVIF. DC12V ja POE. Pakkaskestävyys -30C!
Ominaisuudet
Ulko- ja sisäkäyttöön näppärä FULL-HD valvontakamera. Tarkka ja laadukas kuva yöllä ja päivällä. Voidaan liittää wifi-verkkoon langattomasti tai verkkokaapelilla lähiverkkoon. Virransyöttö DC12V tai verkkokaapelilla POE.

Kameran linssi on 3.6mm vakiolinssi, jolla kameraan saadaan laaja noin 80 asteen kuvauskulma. Päivällä värikuva ja yöllä mustavalkokuva sekä automaattisesti kytkeytyvät IR-LED-valot auttavat näkemään aina 10m asti.

Kamerassa on jalustaa ja asennusta varten standardi kamerakierteet ala- ja yläosassa. Mukana tulevalla jalustalla voit asentaa kameran seinään tai kattoon.

Kamera tallentaa liiketunnistuksesta microSD-muistikortille (ostettava erikseen) tai kamera voidaan liittää PC-valvontaohjelmistoon. Ohjelmisto tulee kameran mukana CD-levyllä. Android ja iOS-sovelluksen avulla valvontakameran live-kuvaa ja tallenteita on mahdollista katsoa kännykällä. Pilvipalvelun avulla julkista IP-osoitetta ei tarvita, eikä reitittimeen tai palomuuriin tarvitse tehdä muutoksia. ONVIF-tuen avulla kamera on liitettävissä muihinkin tallentimiin ja ohjelmistoihin.

*2 MegaPixel Sony kuvasensori.
*3.6mm vakiolinssi, kuvauskulma noin 80 astetta.
*MicroSD muistikorttipaikka (max 128GB).
*Kameran antenniliitin RP-SMA naaras.
*Kameran kotelointi IP65.
*Liitännät:
-Virtaliitin 2.1mm
-Verkkokaapeli/POE RJ45
-Reset-nappi
*Kameran mitat 135 x 85 x 62mm.
Pakkaus sisältää
1x Niceview WLAN FULL-HD IP Valvontakamera NICECAM1080WL
1x Wifi-antenni
1x Verkkovirtalähde (sisäkäyttöön)
1x Jalusta
Tiedostot ja ajurit
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista