Toggle Nav

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset postin ja matkahuollon palveluilla. Myös nouto on mahdollista sovittaessa.

Toimituskulut lasketaan automaattisesti ostoskorisi sisällöstä.

Lähetämme sähköposti-ilmoituksen yhdessä seurantakoodin kanssa, kun tilaus on postitettu. Mikäli tilaus toimitetaan kirjeitse, seurantakoodia ei voida antaa.

Postilähetyksiä voi seurata seurantakoodilla täällä: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta

Matkahuollon pakettiseuranta löytyy täältä: https://www.matkahuolto.fi/seuranta

Huomioithan

  • Posti ja Matkahuolto säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan. Pakettiautomaattilähetykset ovat noudettavissa viikon.
  • Lähetämme sähköpostin kun tilaus on käsitelty.
  • Saat ilmoituksen lähetyksen saapumisesta tekstiviestillä, sähköpostilla tai paperisella saapumisilmoituksella.

Postipaketti

Lähetys noudetaan lähimmästä postista. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen.

Asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai paperisena saapumisilmoituksena ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella. Kuljetusaika on normaalisti 1-3 työpäivää. Lähetystä säilytetään postissa 7 päivää sen saapumisesta.

Maksutapana verkossa käy pankkisiirto ja Paypal.

Postin toimipisteessä (postiennakko) maksutapana käy käteinen sekä seuraavat maksukortit: Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express ja Diners.

Posti Express Paketti

Lähetys toimitetaan asiakkaan ovelle. Toimitus on perillä pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 14.00 mennessä.

Toimitusta yritetään kerran, jonka jälkeen paketti on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta klo 17 jälkeen. Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Asiakkaalle ei erikseen soiteta ja sovita toimitusaikaa.

Maksutapana verkossa käy pankkisiirto ja Paypal.

Postiennakko ei ole mahdollista.

Matkahuolto Bussipaketti

Lähetys noudetaan lähimmältä matkahuollon asiamieheltä. Bussipaketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa.

Asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Kuljetusaika on normaalisti 1-3 työpäivää. Lähetystä säilytetään 7 päivää sen saapumisesta.

Maksutapana verkossa käy pankkisiirto ja Paypal.

Matkahuolto Jakopaketti

Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä.

Paketti jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8–16. Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Asiakkaalle ei erikseen soiteta ja sovita toimitusaikaa.

Maksutapana verkossa käy pankkisiirto ja Paypal.

Nouto

Asiakas noutaa tilauksen varastoltamme. Pääsääntöisesti varastomme on auki arkisin ma-pe klo 9-16.

Noutoa ei voi valita toimitusmuodoksi suoraan nettikaupastamme. Tee tilaus sähköpostilla tai puhelimitse, jolloin voimme sopia noutoajankohdan.

Maksutapana pankkisiirto tai käteinen (maksukortit eivät käy varastollamme).