Toggle Nav

Toimitus- ja myyntiehdot

iPCMax.com on Serdex Solutions Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteiden myyjänä on Serdex Solutions Oy, Pori (Y-1610883-3) iPCMax.com myy erikoistietokoneita, atk-tuotteita ja tarvikkeita täysi-ikäisille yksityishenkilöille (joista jäljempänä käytetään nimitystä kuluttaja) sekä yrityksille ja organisaatioille (joista jäljempänä käytetään nimitystä yritysasiakas).

iPCMax.com soveltaa vain ja ainoastaan oheisia myyntiehtoja. Myyntiehtoja sovelletaan kaikkiin tilauksiin, tilaustavasta riippumatta (verkkokaupan kautta, puhelimitse, sähköposti jne). Asiakkaan ilmoittamia ostotilausehtoja tai muita ehtoja emme hyväksy.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa a) kuluttajana nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. b) yritysasiakkaana ilmoittaa yrityksen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, postiosoite, y- tunnus sekä puhelinnnumero.
Y-tunnus ilmoitetaan kansainvälisessä muodossa. Esim FI12345678

Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan.

Järjestelmä lähettää automaattisen ilmoituksen sähköpostiin tilauksen vastaanotosta. Automaattinen ilmoitus ei ole myyjää sitova.

Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Yrityksillä tai yhteisöillä ei ole palautusoikeutta.

iPCMax.comilla on oikeus vaihtaa takuuhuollettava tuote toiseen vastaavanlaiseen tuotteeseen sekä palauttaa se asiakasta kuulematta tai lupaa kysymättä.

Takuu vastaa takuuajan tuotteessa ilmenevistä mahdollisista aine- ja valmistusvioista. Takuuhuolto tapauksissa myyjä toimittaa ostajalle uuden osan tai suorittaa korjauksen vapaasti omassa huollossaan. Muualla suoritettavasta takuukorjauksesta myyjä veloittaa matkakustannukset ja päivärahan sekä matka-ajan palkan.

Takuu ei korvaa tuotteita, joihin asiakas on tehnyt omia muutoksia. Tälläisiä muutoksia ovat esimerkiksi laitteen virtajohtojen katkaisu.

Mikäli kuluttaja-asiakas myy tuotteen eteenpäin, takuu raukeaa.

Kaikki takuupalautukset testataan ensin ja suoritetaan odottaessa tai pikahuoltona vain lisämaksusta (50 euroa).

iPCMax.com voi vapautua takuuvastuuusta, jos saatamme todennäköiseksi, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä, huolimattomuudesta tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta.

iPCMax.com ei ole velvollinen korvaamaan viivästyksestä tai toimituksen virheellisyydestä ostajalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

Yritys- ja yhteisöasiakkaat vastaavat huollettavien tuotteiden palautus- ja muista kustannuksista itse.

Lähetä takuukorjaukseen vain viallinen tuote, mukaan ei muita tuotteita, ei ohjekirjoja, ei kaapeleita.

Kovalevyjen tiedot varmuuskopioituna, arkaluonteiset ja luottamukselliset tiedot tuhottuna.

Takuuvaihdossa emme vastaa tuotteen sisällä olevan tiedon säilyttämisestä. Lähtökohtaisesti kaikki tallennettu tieto tuhotaan.

Tuotteen takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa.

Noutamatta jääneestä lähetyksestä veloitamme yritys- ja yhteisöasiakkailta 60 euroa käsittelykuluina.

Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä - esim. huonosta saatavuudesta johtuen. Joitakin tuotteita emme myy kuluttaja asiakkaille. Näihin kuuluvat mm. jotkin ammattilaiskäyttöön tarkoitetut laitteet, koska näiden laitteiden käyttämisessä asiakkaalta edellytetään erityistä ammattitaitoa.

iPCMax.comin vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki iPCMax.comin myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.

iPCMax.com ei ole vastuussa valmistajien sivuilla olevista tiedoista.

Tuotekuvat saattavat poiketa toimitettavan tuotteen ulkonäöstä.

Jos lähetät tavaraa meille päin, esim. takuuhuoltoon tai tuotepalautuksena, muista säilyttää palautusasiakirjat ja postin kuittikopio/seurantanumero.

Yrityksillä, kunnilla ja valtiolla on mahdollisuus ostaa laskulla. Kunnille, valtiolle, oppilaitoksille ja isoille yrityksille myymme suoraan laskulla 14 netto.
Tarkistamme asiakkaan luottotiedot. Pidätämme oikeuden muuttaa maksutavaksi postiennakon tai etukäteismaksun.
E-Laskun lähettämisestä veloitamme 10.00 EUR (sis alv) laskutuslisän.

Tuotepalautukset aina:
a) Alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ilman turhia merkintöjä
b) Mukana kopio kuitista/lähetteestä.
c) Viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.

Riitatilanteessa asia ratkaistaan Porin käräjäoikeudessa.